Projektplaner for forsøg og avl

Projektplaner:

Forsøg:

For at kunne starte et forskningsprojekt i Dyrestaldene ved Biomedicin er det nødvendigt at indgå en projektplan for forsøg. Formålet med projektplanen er, at dyrestalden kan danne sig et overblik over de vigtigste velfærdsmæssige problemstillinger, nødvendige ressourcer samt plads i dyrestalden samt eventuelle arbejdsmiljø- og sikkerhedsmæssige udfordringer.  I projektaftalen beskrives hvilken tilladelse og forskere, der er tilknyttet projektet, samt behovet for plads og personale. Den udfyldte projektplan indsendes til lederen af dyrestalden.

Skemaet findes her: Projektplan

Avl:

For at kunne starte et forskningsprojekt i Dyrestaldene ved Biomedicin er det nødvendigt at indgå en projektplan for forsøg. Formålet med projektplanen er, at dyrestalden kan danne sig et overblik over de vigtigste velfærdsmæssige problemstillinger, nødvendige ressourcer samt plads i dyrestalden.

Skemaet findes her: Projektplan avl

Anvendelse af biologiske agens og kemikalier:

Ved anvendelse af biologisk agens eller kemikalier skal der udarbejdes en biologisk eller kemisk arbejdspladsvurdering (APB) inden projektets start. Dette er en integreret del af projektaftalen. Se også afsnittet Dyreforsøg og Arbejdsmiljø.